@Jonasoutside 3
Eventyrsport Portræt Studie 4265

Om eventyrsport

Eventyrsport Miljøbilleder 5275 (1)
@Jonasoutside 6 (1)

når passion bliver til karriere

Er der noget bedre end at få lov at nørde og fordybe sig i noget, man holder af? Er der noget bedre end at arbejde med sin passion og få lov at videreformidle sin viden til andre?

Det gør vi hos Eventyrsport – og så er det sjovt at gå på arbejde!

Hvis du, ligesom vi, brænder for friluftsliv, sport og motion og en aktiv livsstil, har du alle muligheder for at gøre din passion til din karriere hos os! Vi har en flad struktur og højt til loftet - alle bliver set og hørt. Engagement og flittighed bliver bemærket og belønnet, og der er gode interne udviklingsmuligheder i vores virksomhed med mange butikker. Alle kompetencer værdsættes og bruges på bedst mulig vis til glæde og gavn for dig og os.

Vi er Eventyrsport

@Jonasoutside 4

Fællesskabet

Hos Eventyrsport elsker vi fællesskabet om den passion, vi deler. Og det mærkes hver dag på jobbet og i fritiden.

Nogle af os elsker at sidde ved lejrbålet, andre at vandre stierne tynde og andre igen snører løbeskoene – og så inspirerer vi hinanden så meget, at vi efterhånden alle elsker alle dele af det aktive friluftsliv!

Vi værner om et solidt sammenhold og passer på hinanden. Fokus er på en stærk kultur kendetegnet af teamorientering, kundetilfredshed, passion og stolthed omkring vores produkter og kunderådgivning.

FREMTIDSMULIGHEDER

Går du og drømmer om en dag at bestyre din egen butik eller på anden måde avancere indenfor virksomheden, har du alle muligheder hos Eventyrsport.

Vi taler sammen og finder løbende de bedste muligheder for din videreudvikling.

Vi vokser hele tiden, og med vores nuværende 16 butikker, store webshop og omfattende sortiment, er der optimale forudsætninger for en spændende jobfremtid indenfor outdoor og løb i detail-branchen!

Eventyrsport Portræt Studie 4320

Karriere i eventyrsport

Ungarbejder2
Ungarbejder1

Ungarbejder

Eventyrsport Portræt Studie 5057
Eventyrsport Portræt Studie 4939

Elev

Eventyrsport Portræt Studie 5050
Eventyrsport Portræt Studie 4930

Sælger

Eventyrsport Portræt Studie 4244
Eventyrsport Portræt Studie 4288

Butikschef