@Jonasoutside 8
Eventyrsport Portræt Studie 4939

Elev

Har du interesse og passion for at arbejde med salg indenfor friluftsliv, løb i naturen og en aktiv livsstil? Og vil du med på rejsen mod nye højder?

Brænder du for at opbygge din viden og hjælpe kunderne med at finde det bedste til netop dem? Er du teamplayer, der prioriterer det højt at hjælpe dine kollegaer og dele din viden og passion med dem?

Banker dit hjerte for udvikling og det at tænke og lære nyt?
Er du sælger, og har du servicegen med stort S? Er du frisk på at tage initiativ, og har du øje for at style butikken, så den shiner?

Jobbet

Skærmbillede 2022 12 19 Kl. 14.24.17

Vi mangler dig som dygtig butikselev, der kan hjælpe os med at skabe endnu bedre kundeoplevelser, optimere butikken og fortsætte den rejse, vi er på.

Du bliver en del af et topmotiveret og støttende team, der arbejder med spændende produkter af højeste kvalitet, og du får stor frihed til at skabe din egen succes.

Skov orange

Udvikling – Godt socialt miljø – Salgspassion – God opbakning – Kundeservice – Initiativ – Samarbejde – Produktviden – Nysgerrighed – Ordenssans

@Jonasoutside 1 (1)
Eventyrsport Portræt Studie 5010

Passionen

Kan du forestille dig rushet i maven, når en kunde går glad ud ad døren?
Kan du forestille dig glæden ved at finde det helt rigtige til kunden?
Kan du forestille dig inspirationen fra støttende og dygtige kollegaer?
Kan du forestille dig den skønne oplevelse af at være en del af et succesfuldt og sammentømret fællesskab?

Så vil du forstå passionen hos Eventyrsport.

Ledige stillinger

Skal du være vores nye elev, eller har du lyst til at se, hvilke andre ledige stillinger, vi tilbyder – klik videre herunder – måske er du vores nye kollega?

Ledige stillinger