@Jonasoutside 3
Ungarbejder2

UNGARBEJDER

Har du interesse og passion for friluftsliv, sport og motion og en aktiv livsstil? Og vil du med på rejsen mod nye højder?

Er du teamplayer, der prioriterer det højt at hjælpe dine kollegaer og elsker du som os at være udenfor i naturen? Kan du lide at tingene går stærkt og nyder du at lære noget nyt? Er du interesseret i kundeservice og kundekontakt, og har du servicegen med stort S? Er du frisk på at tage initiativ, og har du øje for at style butikken, så den shiner?

Jobbet

Eventyrsport Ungarbejder 1

Vi mangler dig som dygtig butiks-ungarbejder, der kan hjælpe os med at skabe endnu bedre kundeoplevelser, optimere butikken og fortsætte den rejse, vi er på.

Du bliver en del af et topmotiveret team med stor indflydelse, der arbejder med spændende produkter af højeste kvalitet, og du får stor frihed til at skabe din egen udvikling.

Skov orange

Kunden i fokus – Salgspassion – Hjælpsomhed – Servicegen – Initiativ – Samarbejde – Produktviden – Nysgerrighed – Ordenssans

@Jonasoutside 7
Eventyrsport Ungarbejder 3

Passionen

Kan du forestille dig rushet i maven, når en kunde går glad ud ad døren?

Kan du forestille dig den tilfredsstillende fornemmelse, når du kan hjælpe kunderne og kollegaerne?

Kan du forestille dig glæden ved at finde det helt rigtige til kunden?

Kan du forestille dig den skønne oplevelse af at være en del af et succesfuldt og sammentømret fællesskab?

Så vil du forstå passionen hos Eventyrsport.

Ledige stillinger

Skal du være vores nye ungarbejder, eller har du lyst til at se, hvilke andre ledige stillinger, vi tilbyder – klik videre herunder – måske er du vores nye kollega?

Ledige stillinger