@Jonasoutside 8
Eventyrsport Portræt Studie 5050

Sælger

Har du interesse og passion for at arbejde med salg indenfor friluftsliv, løb i naturen og en aktiv livsstil? Og vil du med på rejsen mod nye højder?

Brænder du for at videreformidle din viden og hjælpe kunderne med at finde det bedste til netop dem? Er du teamplayer, der prioriterer det højt at hjælpe dine kollegaer og dele din viden og passion med dem?

Banker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo og det at tænke og lære nyt? Er du sælger, og har du servicegen med stort S? Er du frisk på at tage initiativ, og har du øje for at style butikken, så den shiner?

Jobbet

Skærmbillede 2022 12 19 Kl. 14.16.03

Vi mangler dig som dygtig butikssælger, der kan hjælpe os med at skabe endnu bedre kundeoplevelser, optimere butikken og fortsætte den rejse, vi er på.

Du bliver en del af et topmotiveret team med stor indflydelse, der arbejder med spændende produkter af højeste kvalitet, og du får stor frihed til at skabe din egen succes.

Skov orange

Kunden i fokus – Salgspassion – Rådgivning – Kundeservice – Initiativ – Samarbejde – Produktviden – Nysgerrighed – Ordenssans

@Jonasoutside 9
Eventyrsport Portræt Studie 4930

Passionen

Kender du rushet i maven, når en kunde går glad ud ad døren?

Kender du den tilfredsstillende fornemmelse, når du kan formidle en viden til kunden, som han ikke havde i forvejen?

Kender du glæden ved at finde det helt rigtige til kunden?

Kender du den skønne oplevelse af at være en del af et succesfuldt og sammentømret fællesskab?

Så vil du forstå passionen hos Eventyrsport.

Ledige stillinger

Skal du være vores nye sælger, eller har du lyst til at se, hvilke andre ledige stillinger, vi tilbyder – klik videre herunder – måske er du vores nye kollega?

Ledige stillinger