@Jonasoutside 4
Eventyrsport Portræt Studie 4288

BUTIKSCHEF

Har du interesse og passion for at arbejde med salg indenfor friluftsliv, løb i naturen og en aktiv livsstil? Og vil du med på rejsen mod nye højder?

Brænder du for at videreformidle din viden og resultatudvikle ved at holde kunden og medarbejderne i fokus? Tager du initiativer, går forrest og viser vejen? Er du teamplayer, der prioriterer det højt at hjælpe dine kollegaer og dele din viden og passion med dem?

Banker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo og det at tænke og lære nyt? Er du sælger og salgsleder med stort S? Er du frisk på at tage ansvar og initiativ, og kan du stå i spidsen for dine kollegaer og butikken, så det hele shiner?

Jobbet

Skærmbillede 2022 12 19 Kl. 14.22.54

Vi mangler dig som dygtig butikschef, der kan hjælpe os med at skabe endnu bedre kundeoplevelser, optimere butikken og fortsætte den rejse, vi er på.

Du bliver ansvarlig for et topmotiveret team med stor indflydelse, der arbejder med spændende produkter af højeste kvalitet, og du får stor frihed til at skabe din egen succes.

Skov orange

Salgsledelse – Ansvar – Kunden i fokus – Coaching – Salgspassion – Rådgivning – Kundeservice – Initiativ – Samarbejde – Produktviden – Nysgerrighed – Ordenssans

Skærmbillede 2023 01 12 Kl. 14.30.52
@Jonasoutside 5

Passionen

Kender du rushet i maven, når en kunde går glad ud ad døren?

Kender du den tilfredsstillende fornemmelse, når du kan formidle en viden til kunden, som hun ikke havde i forvejen?

Kender du tilfredstillelsen ved at skabe topmotiverede og dygtige medarbejdere?

Kender du den skønne oplevelse af at stå i spisen for et succesfuldt og sammentømret fællesskab?

Så vil du forstå passionen hos Eventyrsport.

Ledige stillinger

Skal du være vores nye butikschef, eller har du lyst til at se, hvilke andre ledige stillinger, vi tilbyder – klik videre herunder – måske er du vores nye kollega?

Ledige stillinger